OliOli Biodinámico

olijfboomgaard olioli biodinamico
Voor OliOli Biodinámico betekent de productie van olijfolie de synthese van gezonde organische voeding voor de mens en sociale, ecologische verantwoordelijkheid. Daarom heeft OliOli Biodinámico naast kwalitatief hoogwaardige olijfolie ook maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf uit Valencia is betrokken bij een sociaal project. Dit project zorgt ervoor dat een deel van de opbrengst rechtstreeks naar sociale instellingen en milieuprojecten gaat.

Het doel is om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap, zowel culinair als sociaal-ecologisch.

De olie

OliOli Biodinámico maakt vier biologische virgen extra olijfoliën:

  1. Cornicabra monovarietal
  2. Picual monovarietal
  3. Arbequina monovarietal
  4. Coupage (blend) van Frantoio en Cornicabra olijven

Het project

De productie van een hoogwaardige biologische virgen extra olijfolie die de kennis van traditie, de nieuwste technologische ontwikkelingen en passie omvat.

Het Doel

Kennis. Uitmuntendheid. Gezondheid.

De manier

Als het woord “cultuur” voortkomt uit “cultivatie”, willen we onze roeping ontwikkelen vanuit olijfcultivatie, vanuit de cultuur van de vrede. Dat wil zeggen vanuit waarden, houdingen en gedragingen die geweld verwerpen, vrijgevigheid creëren, luisteren om te begrijpen en te weten, de planeet behouden, solidariteit opnieuw uitvinden en volledig deelnemen aan de ontwikkeling van de samenleving op zoek naar haar welzijn.

De roeping

Samenleving, duurzaamheid, kennis, smaak en gezondheid.

Een olijfboom voor vrede

1 Olivo por la Paz ( 1 olijfboom voor de vrede) is ons eerste initiatief. Daarom willen we dat dit project is gericht op mensen die van het land, olijfbomen en olie houden. We nodigen alle boeren uit die olie produceren, maar niet de mogelijkheid hebben om hun olie onder een eigen merk te bottelen. Men kan dat nu doen onder de naam “1 Olivo por la Paz” en daaraan een naam toe te voegen die ze zelf willen. De voorwaarde is de kwaliteit van de olie, het moet een biologische virgen extra olijfolie zijn. De prijs van alle oliën die onder dit merk worden verkocht, is hetzelfde. Aangezien het om een ​​sociaal project gaat, wordt 0,7% van de prijs gebruikt voor een sociaal doel. De keuze van dit doel maakt iedereen die deelneemt aan het project.

Enig resultaat