Chiavalon Ex Albis

18.85

Categorieën: ,
chiavalon

Ex Albis olijfolie van Chiavalon is gemaakt van vijf verschillende inheemse Istrische olijfsoorten, die afzonderlijk worden geoogst, gemalen en opgeslagen. De olijfsoorten zijn: Vodnjan Buža (Buza), Crnica (Carbonazza), Istrian Bjelica (Bianchera), Rožinjola (Rosignola) and Moražola (Moraiolo). Deze mix zorgt voor een intens groene kleur.

Ex Albis Smaak

Het resultaat is een zeer interessante extra vierge olijfolie. Die rijk is aan fruitige aroma’s met gebalanceerde scherpte en bitterheid. Smaaknotitie’s; groene appel, amandel, gras, kruiden, rode vruchten.

Spijs combinaties

, , , , ,

Bitter

Fruitig

Scherp

Inhoud

Prijzen

Soorten

Merk

Chiavalon

chiavalonOPG Chiavalon is een familiebedrijf met 7.500 olijfbomen verspreid over 65 hectare. De olijfgaarden liggen in Vodnjan, net buiten Pula, de hoofdstad van Istrië. In een traditie die duizenden jaren teruggaat in onze regio Istrië, streven wij ernaar een werkelijk unieke extra vierge olijfolie te creëren. Jaren van doorzetten, hard werken en bovenal een passie voor onze olijven hebben ertoe geleid dat zijn één van de De hele olijfolieproductie staat onder gecertificeerd ecologisch toezicht. Daarom is Chiavalon ook trots dat de extra vierge olijfolie het biologische label draagt. Evenals de beschermde oorsprongsbenaming. Hierdoor bent u gegarandeerd dat dit 100% biologische extra vierge olijfolie uit Istrië is.
chiavalon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chiavalon Ex Albis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *