Castelines Classic extra vierge olijfolie is een blend van de vier typische olijfvariëteiten van de AOP Vallée des Baux-de-Provence. Deze variëteiten zijn Salonenque, Aglandau, Grossane en Verdale. De olie perst men binnen 6 uur na de oost. Zodat de olijven hun plantaardige, fruitige karakter behouden en om de subtiele en complexe kenmerken van Moulin Castelas te behouden. De fles heeft een handige geïntegreerde schenktuit.
Castelines Classic Smaak
De aromatische olie onthult een aantrekkelijk en complex scala aan smaken: vers gemaaid gras, basilicum, ruwe artisjokken, appel- en tomatenplanten. De olie heeft een heel frisse neus. Daarnaast is hij zowel subtiel bitter als gepeperd.
Spijscombinaties
De delicate olijfolie is zee geschikt voor roerbak kip en groenten. Daarnaast ook voor gestoomde groenten, vis en verse pasta, en op groene salades, rauwe groenten, marinades en jonge kaas.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.