Hacienda Guzman Hojiblanca

19.00

Categorieën: ,
hacienda guzman

De Hojiblanca olijfolie is één van de 3 biologische monovarietals die Hacienda Guzmán produceert. De olijven zijn vroeg geoogst, waardoor de olijfolie een lage zuurgraad van 0,2 graden heeft.

Een genot voor de zintuigen

Zijn buitengewone balans en complexiteit maken deze extra virgen olijfolie tot een echte delicatesse. De smaak kenmerkt zich door plantaardige fruitige nuances van tomaat, blad, gras en artisjok. In de mond culmineren de pittige en bittere tonen die aangenaam en goed samengesteld zijn. Aangename afdronk gekenmerkt door een intense nasmaak, langdurig en met een lichte peper.

Gelimiteerd

De olijfolie is gebotteld in een zeer mooie groene fles, in een gelimiteerde oplage van 10.000 stuks.

Biologisch

Bitter

Inhoud

Soorten

Spijs combinaties

,

Fruitig

Scherp

Merk

Hacienda Guzman

hacienda guzmanHet familiebedrijf Guillén zijn de personen achter Hacienda Guzman. Hacienda Guzmán is een naam gerelateerd aan de geschiedenis van Spanje, vanwege de relatie met Hernando Colón (zoon van Christopher Columbus) sinds de oprichting in de zestiende eeuw. Het is een familiebedrijf dat meer dan 4 generaties ervaring heeft in het maken van de beste olijfolie. Zij hebben zich toegelegd op het maken van een olijfolie experience door een drietal bijzondere olijfoliën in gelimiteerde editie te produceren. De Hacienda Guzmán-oliemolen bevindt zich in La Rinconada (Sevilla, Spanje) Een ideale plek van 360 hectare waar het mediterrane klimaat heerst. Het is een prachtige 16e eeuwse boerderij met oude olijfboomgaarden. Men hanteert een strikt productieproces en houdt de productie beperkt. Rigoureus in de selectie van de olijven en nauwgezet in de uitwerking. Alles wordt in het werk gesteld om van de olijfolie een ervaring te maken. Geniet van de vrucht van het werk en de ervaring van een familie gewijd aan olijfolie.
hacienda guzman

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hacienda Guzman Hojiblanca” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *