Laconiko Extra Vierge Olijfolie

24.95

Categorieën: ,
laconiko

De unieke Koroneiki-olijven voor deze Laconiko extra vierge olijfolie, worden al vier generaties lang geperfectioneerd en met de hand geplukt. De olijfolie komt uit Trinisa, Laconië – bij de zuidelijke zandstranden van Peloponnesos. Dit unieke microklimaat geeft onze olijfolie haar uitzonderlijke smaak en rijke aroma. De olie heeft een houdbaarheid van plus minus 2 jaar door het hoge gehalte antioxidanten.

Smaaksensatie

Zachte, rijke, boterachtige smaak met tonen van gras, amandel, walnoot en groene banaan.

Spijscombinaties

Het is geweldig op salades, brood, groenten, dipsauzen en pasta.

Awards

Laconiko heeft de beste Koroneiki in Griekenland “BEST OF GREECE” award gewonnen. Daarnaast 2  Gold Awards van Olive Japan en de Gran Prestige GOLD Award van TERRA OLIVO, ISRAEL

Spijs combinaties

, , , ,

Bitter

Fruitig

Inhoud

Prijzen

,

Scherp

Soorten

Merk

Laconiko

laconiko olijven olijfolieLaconiko is de trotse producent en distributeur van bekroonde extra vierge olijfolie. Onze missie is om onze familie op een respectvolle, ethische en eerlijke manier te vertegenwoordigen door onze olijfolie. De olijfboomgaard ligt in het meest zuidoostelijke puntje van de Peloponnesos, Griekenland, in de regio Laconië. Op minder dan 200 meter van de oceaan op de zandgronden van Trinisa. Het landgoed Laconiko ligt op een ideale locatie, vanwege de klimatologische weersomstandigheden. Deze bestaan uit 9 maanden zomer met intense zonneschijn, droogte en een koele mediterrane oceaanbries. De 5.000 koroneiki-olijfbomen staan tussen citrusbomen, met de lange periodes van zonneschijn en frisse schone zeelucht. Dit is waar zij de wereldberoemde Laconiko Extra Vierge olijfolie maken. De Laconiko olijfboomgaard maakt deel uit van een Natura 2000 gebied. Dit zorgt ervoor dat ons landgoed wordt beschermd tegen verontreinigende stoffen. Wat bijdraagt aan een gecontroleerde en hoogwaardige olijfproductie. Bovendien beoefenen we biologische landbouw, om de natuurlijke habitat te beschermen. Men gebruikt bijvoorbeeld geen pesticiden en meststoffen die niet biologisch gecertificeerd zijn.
laconiko

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laconiko Extra Vierge Olijfolie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *