Morellana Hojiblanca

17.90

Categorieën: , ,
Sucesores de Hermanos López

Voor de variëteit Hojiblanca zijn zorgvuldig de beste olijven geselecteerd, die groeien in de eeuwenoude olijfgaarden van Sucesores de Hermanos López S.A.. Ervaar daarnaast het meer dan een eeuw oude vakmanschap van deze olijfolieproducent. Deze Morellana is een virgen extra biologische monovarietale Hojiblanca olijfolie voor de meest veeleisende fijnproevers.

Proefnotitie
Het aroma is van intens fruitige groene olijven, van grote complexiteit en harmonie, met kruidachtige tonen van vers hooi en wild gras, met de nadruk op de groene banaan en de groene amandel vanwege de intensiteit. Voor in de mond is de olijfolie zoet met lichte olijfblad tonen.

Wanneer je naar achteren gaat, proef je een gemiddelde bittere smaak en artisjok met een intense en uitgebalanceerde pepersmaak, dit is kenmerkend voor de hojiblanca-variëteit. Een zeer veelzijdige olie die kan worden gebruikt in vis, kip, alle groenten en rijpe kazen.

Biologisch

Bitter

Fruitig

Inhoud

Prijzen

Scherp

Soorten

Spijs combinaties

, , , ,

Merk

Sucesores de Hermanos López SA

Eén van de oudste virgen extra olijfolie producenten in Spanje gevestigd in Luque (Cordoba). Sucesores de Hermanos López streeft ernaar een van de beste producenten ter wereld te zijn. Het persen en bottelen gebeurt in eigen faciliteiten met behulp van eigen biologische olijven De virgen extra olijfolie is het resultaat van meer dan een eeuw aan expertise van. De oliën worden eind oktober geproduceerd, uitsluitend op ambachtelijke wijze en in beperkte hoeveelheden. Bij Sucesores de Hermanos López garanderen wij het product helemaal vanaf de olijfboomgaard tot aan de uiteindelijke verpakking.
Sucesores de Hermanos López

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Morellana Hojiblanca” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *