Pago de Quirós virgen extra olijfolie is gecertificeerd 100% biologisch. Het is gecertificeerd door SOHISCERT. Oleo Quirós gebruikt voor deze coupage (blend) alleen de beste Picual en Cornicabra olijven uit hun eigen olijfboomgaard in Toledo, Spanje. Daardoor hebben zij een product gemaakt van buitengewone kwaliteit dat uniek en onnavolgbaar is. Verschillende nationale en internationale prijzen bevestigen dit.
Vroege Oogst
Het oogsten gebeurt met de modernste mechanische procedures. Dit zorgt voor een minimale invloed op de olijven. Daarnaast voorkomt een hoge oogstsnelheid dat olijven niet bederven tussen de oogst en de verwerking in de fabriek.
Men oogst de olijven vroeg in het seizoen als de rijpheid optimaal is. Daardoor is de olie van hogere kwaliteit met een zeer geaccentueerde aroma.
Smaak
Pago de Quirós heeft een gemiddelde intensiteit. Het heeft tonen van artisjok, rucola, bes, amandel en cichorei.
Spijscombinaties
Perfect voor de bereiding van meer exclusieve gerechten. Zoals bij varkensvlees, roerbak groente, groene salades, gazpacho, rijstgerechten (paella) en allerlei soorten vis.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.