Hacienda Guzman Reserva Familiar Manzanilla

19.00

Categorieën: ,
hacienda guzman

De Hacienda Guzman Reserva Familiar Manzanilla olijfolie is gemaakt van de 100% manzanilla, uniek in de markt. Deze extra vierge olijfolie, van 0,2 graden zuurgraad, is het resultaat van een nauwgezet proces van selectie en verzorging van bron tot eindproduct. Een prachtige olijfolie van koud geperste olijven. Voor deze olijfolie gebruikt men handgeplukte groene olijven. De oogst vindt daarom al plaats in het begin van oktober. De olijven hebben daardoor minder olie opbrengst (tussen 10 en 12%), maar dat is de opoffering om de hoogst mogelijke kwaliteit olie te verkrijgen. De olijven komen dus direct van de boom komen en hebben nooit op de grond hebben gelegen. Het resultaat een zuivere olijfolie met een intens aroma en delicate smaak.

De vrucht van het werk van 4 generaties olijfolieboeren.

De virgen extra olijfolie is gebotteld in een beperkte oplage van 10.000 eenheden. Het is een prachtige zwarte fles waardoor de geur, smaak en kwaliteit blijft behouden.

Smaak

Het heeft een intens groen fruitige smaak met een lichte bitterheid en scherpte. De frisheid van de groene olijven komt duidelijk naar voren. De geur van de olijfgaard, de vochtigheid van de velden, gras, eiken, kalk en hout.

Deze olijfolie extra vierge laat zich uitstekend smaken bij salades, carpaccio en brood.

Prijzen

Fruitig

Bitter

Scherp

Spijs combinaties

, , ,

Inhoud

Soorten

Biologisch

Merk

Hacienda Guzman

hacienda guzmanHet familiebedrijf Guillén zijn de personen achter Hacienda Guzman. Hacienda Guzmán is een naam gerelateerd aan de geschiedenis van Spanje, vanwege de relatie met Hernando Colón (zoon van Christopher Columbus) sinds de oprichting in de zestiende eeuw. Het is een familiebedrijf dat meer dan 4 generaties ervaring heeft in het maken van de beste olijfolie. Zij hebben zich toegelegd op het maken van een olijfolie experience door een drietal bijzondere olijfoliën in gelimiteerde editie te produceren. De Hacienda Guzmán-oliemolen bevindt zich in La Rinconada (Sevilla, Spanje) Een ideale plek van 360 hectare waar het mediterrane klimaat heerst. Het is een prachtige 16e eeuwse boerderij met oude olijfboomgaarden. Men hanteert een strikt productieproces en houdt de productie beperkt. Rigoureus in de selectie van de olijven en nauwgezet in de uitwerking. Alles wordt in het werk gesteld om van de olijfolie een ervaring te maken. Geniet van de vrucht van het werk en de ervaring van een familie gewijd aan olijfolie.
hacienda guzman

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hacienda Guzman Reserva Familiar Manzanilla” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *