Olio Taibi Nocellara del Belice

49.95

Categorieën: ,
olio taibi

Nocellara extra vierge olijfolie wordt uitsluitend geproduceerd met de “Nocellara del Belice” olijvenvariëteit. De olijven zijn biologisch geteeld in de olijfboomgaarden van de Taibi familie, in de buurt van de Vallei van de Tempels in Agrigento, Sicilië, een UNESCO Werelderfgoed. Met de hand geplukt, koud geperst, niet genetisch gemodificeerd en 100% biologisch gecertificeerd

Smaak

Deze olijfolie is fruitig en heeft en de nasmaak is gemiddeld scherp.

Spijs-combinaties

Het is geweldig om brood in te dippen en voor gerechten zoals rode sauzen, pasta, peulvruchtensoepen, rijke salades en geroosterd vlees.

Prijzen

Olio Taibi Nocellara heeft de Gold Award gewonnen in de categorie biologische olijfolie op de NYIOOC in 2018 en zilver in 2016. En is opgenomen in de lijst’ Great Olive Oils of The World ‘van de veelgeprezen onderzoeksjournalist en schrijver over olijfolie Tom Mueller.

Merk

Olio Taibi

olio taibiSinds 1867 kweekt de Taibi-familie olijven en maakt olijfolie, onder de naam Olio Taibi, op hun landgoed in Agrigento, Sicilië. In de buurt van de Vallei van de Tempels, een UNESCO-werelderfgoed.

Olio Taibi is een iconische producent van vroege oogst, monocultivar, biologische extra vierge olijfolie. De twee olijfsoorten die door de familie Taibi op hun landgoed worden verbouwd, zijn “Biancolilla” en “Nocellara del Belice”. Beide soorten zijn zeer typerend voor Sicilië. Olio Taibi biologische olijfolie is opgenomen in de lijst van “Great Olive Oils of The World” door de befaamde olijfolie expert en bestsellerauteur Tom Mueller.

olio taibi
Biologisch

Bitter

Fruitig

Scherp

Inhoud

Prijzen

Soorten

Spijs combinaties

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Olio Taibi Nocellara del Belice” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.