Nocellara extra vierge olijfolie wordt uitsluitend geproduceerd met de “Nocellara del Belice” olijvenvariëteit. De olijven zijn biologisch geteeld in de olijfboomgaarden van de Taibi familie, in de buurt van de Vallei van de Tempels in Agrigento, Sicilië, een UNESCO Werelderfgoed. Met de hand geplukt, koud geperst, niet genetisch gemodificeerd en 100% biologisch gecertificeerd
Smaak
Deze olijfolie is fruitig en heeft en de nasmaak is gemiddeld scherp.
Spijs-combinaties
Het is geweldig om brood in te dippen en voor gerechten zoals rode sauzen, pasta, peulvruchtensoepen, rijke salades en geroosterd vlees.
Prijzen
Olio Taibi Nocellara heeft de Gold Award gewonnen in de categorie biologische olijfolie op de NYIOOC in 2018 en zilver in 2016. En is opgenomen in de lijst’ Great Olive Oils of The World ‘van de veelgeprezen onderzoeksjournalist en schrijver over olijfolie Tom Mueller.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.